Новорічні листівки власноруч: ідеї

30 Грудня 2016 15:31

Створи власноруч ексклюзивне привітання у вигляді листівки на Новий рік.

Неспішним кроком до нас наближається Новий рік 2017, але ти ще маєш час підготуватися до нього і придумати, вибрати і виготовити подарунки, прикраси, іграшки та новорічні листівки власноруч. Дивись нашу галерею і надихайся!Новорічні листівки 2017 власноруч – ялинка в снігу

Новорічні листівки своїми руками

Кольоровий картон, клаптик тканини, шматочок синтепону, кілька бусинок, люрексова ниточка – ось і все, що тобі знадобиться для створення такого милого привітання. Ах, так, іще кілька душевних теплих слів для побажань, які ти напишеш всередині листівки. Щоб краї аплікації не тріпалися, підігни їх і закріпи швом. А ось сніг навпаки має бути трохи неохайним, тому відривай синтепон пухнастими клаптиками, розтягуючи по краях.

Новорічні листівки власноруч – мініатюрна вишивка

Новорічні листівки своїми руками

Дуже святковий і ефектний вигляд має в листівці вишивка. Часу і матеріалів тобі знадобиться зовсім небагато, а результат порадує і тебе, і того, кому адресоване таке привітання. Усього кілька стібків кольоровим муліне – і картинка готова. Таку можна і в конверт вкласти, і на стіну повісити.

Новорічні листівки власноруч – тканинне привітання

Новорічні листівки своїми руками

Відійди від стереотипів – хіба має бути листівка виключно паперовою? Якщо ти маєш швейну машинку – процес створення такого привітання триватиме лічені хвилини. Зший новорічну листівку з різнокольорових клаптиків і вклади в матерчатий конверт – це стильно й оригінально.

Новорічні листівки власноруч – 3D ефект

Новорічні листівки своїми руками

Ти вмієш малювати з натури? Для створення цієї, на перший погляд, простенької новорічної листівки тобі доведеться трохи попрацювати. Зате таку новорічну інсталяцію гідно оцінять люди з художнім смаком.

 

Новорічні листівки власноруч – привабливий білий колір

Новорічні листівки своїми руками

Найпростіший варіант виготовлення новорічної листівки власноруч – це намалювати її та декорувати мінімумом елементів. Але дуже часто така простота виходить надзвичайно привабливою і милою. Поглянь: білий фон, біла фарба, білий бантик… Все просто і водночас душевно і навіть казково.

Джерело: http://lovelylife.in.ua/zhyttya/novorichni-lystivky-vlasnoruch-ideyi.html