Смачний ранок.10 закладів Києва з оригінальними сніданками

9 Грудня 2016 09:12
Смачний ранок.10 закладів Києва з оригінальними сніданками

© Très Branché

По-справжньому добрий ранок починається з посмішки близьких, чашечки ароматної кави і, звичайно ж, смачного сніданку. Яскраво і смачно почати свій день можна не тільки на рідній кухні, але і в затишних закладах, які пропонують різноманітність страв на будь-який смак.

Щоб зарядитися енергією і гарним настроєм НВ Style пропонує кілька ресторанів і кафе Києва, які порадують цікавими та оригінальними позиціями меню.

Milk Bar

Адреса: вул. Шота Руставелі, 16

Час: з 8.00 до 11.30 по буднях і з 9.00 до 12.30 по вихідних

Затишне кафе в центрі міста пропонує різноманітність смачних і оригінальних страв, тому кожен знайде для себе ідеальний сніданок. Гостям пропонують домашню гранолу, англійську вівсянку і тости, а також – новинки: панкейкі з полуницею та кремом із сиру Філадельфія, а також Milk Bar breakfast, в який входять три яйця пашот, овочі, козячий сир і тости.


© Milk Bar/Facebook

© Milk Bar/Facebook

Желток

Адреса: вул. Льва Толстого, 11 / Володимирська, 61

Час: з 8.30 до закриття

Мережа дайнеров пропонує гостям почати ранок з безлімітного кави і традиційних англійських, французьких чи американських сніданків. По-справжньому смачним ранок зробить солодка «яєчня» з домашнього сиру з персиком, йогурт з фруктами і кукурудзяними пластівцями або шакшука – страва з яєць, смажених в соусі з помідорів, гострого перцю, цибулі і приправ.


© Желток/Facebook

© Жовток/Facebook

Under Wonder

Адреса: вул. Велика Васильківська, 21

Час: з 6.00 до 12 щоденно

Концептуальний ресторан починає готувати сніданки вже з шостої ранку, тому «жайворонкам» не доведеться чекати. Тут подають брускетта з салямі, томатами та моцарелою, омлети, панкейки з я блуком і медом, а також київський сніданок, який складається з сирників, панкейків або млинців з сиром на вибір і меду. До сніданків італійської або французької кухні подають каву в якості компліменту.


© Under Wonder/Facebook

© Under Wonder/Facebook

Très Branché

Адреса: вул. М.Лисенка, 4

Час: з 8.00 до 12.00 по буднях і з 8.00 до 14.00 у вихідні дні

Яскравий ресторан в самому серці Києва пропонує поснідати вишуканими стравами французької кухні. Справжнім гурманам припадуть до смаку сирники з цедрою лимона, омлет з трюфельною пастою або ж сніданок по-ельзаськи, який включає сосиски з дижонской гірчицею, міні-яєчню і сирні грінки.


© Très Branché

© Très Branché

 Vino E Cucina

Адреса: Вулиця Січових Стрільців, 82

Час: з 8.00 до 16.00 щодня

Поціновувачі італійських традицій знайдуть свій ідеальний сніданок в ресторані Vino e Cucina, де подають малиновий різотто з рікоттою, свіжий шпинат з яйцем пашот, сир з трюфельним медом і ягодами, а також традиційні сирники з варенням чи сметаною.


© Vino e Cucina

© Vino e Cucina

Trattoria Pesto Azzurro

Адреса: вул. Володимирська, 61/11

Час: з 9.00 до 12.00 в будні дні та з 9.00 до 16 у вихідні

Італійська тратторія готує на сніданок легкі італійські страви, такі як вівсянка з ягодами і сирники, солодкі млинці з варенням або солоні з куркою і грибами, а також омлети і паніні.


© Trattoria Pesto Azzurro

© Trattoria Pesto Azzurro

Vero Vero

Адреса: Ільїнська, 1

Час: з 8.00 до 11.00 у будні дні з 8.00 до 12.00 по вихідних

В стильному італійському ресторані можна почати гастрономічний ранок з органічного йогурту з медом і гранолой, фрітатти або ж трамездіні з сиром філадельфія і лососем або моцарелою помідорами і соусом песто.


© Vero Vero/Facebook

© Vero Vero/Facebook

Citronelle

Адреса: вул. Богдана Хмельницького, 23

Час: з 8.00 до 12 по буднях з 10.00 до 14.00 у вихідні дні

Ресторан сучасної французької кухні пропонує почати день з легких і поживних страв, таких як кіноа з карамелізованими фруктами, круасани та смузі, домашній сир і різноманітність страв з яєць.


© Citronelle/Facebook

© Citronelle/Facebook

Trattoria Zucca

Адреса: Павловська, 26/41

Час: з 9.00 до 16.00 щодня

Затишна італійська тратторія славиться смачною їжею і по-справжньому домашньою обстановкою. На сніданок тут подають круасани і сирники, домашній йогурт і оладки, а також дві нові позиції меню: скрэмбл з лососем і чіабаттою, а також кашу з кіноа і шпинатом.


© Trattoria Zucca/Facebook

© Trattoria Zucca/Facebook

Barbara Bar

Адреса: Артема, 37-41

Час: цілодобово

Атмосферний гастрономічний бар надає можливість помилуватися панорамними видами центру Києва за сніданком на терасі або ж погрітися на затишних диванах всередині. На сніданок тут подають домашній йогурт з гранолой, вівсянку з яблуками, американський сет з сосисок, яєць і овочів, також панкейкі і круасани.


© Barbara Bar/Facebook

© Barbara Bar/Facebook