ТОП-5 ідей, як красиво не замерзнути взимку

9 Грудня 2016 19:46

Анна Зволянська, стиліст і засновник loverstolovers.com

Анна Зволянська, стиліст і засновник loverstolovers.com

Анна Зволянська – професійний стиліст. Мене нещодавно запитали: “Чому взимку очікування мати вигляд як Керрі Бредшоу розбиваються об жорстоку реальність вигляду, в кращому випадку, Бріджит Джонс?!”.

Поясню, багато хто з нас черпають натхнення в Instagram або Pinterest, де красуні сміливо міксують босоніжки від Prada, надіті на блискучі шкарпетки, мереживну сукню від Celine і об’ємну шубку з кольорового песця. Як же легко в цьому всьому вони пурхають по зимовому Нью-Йорку, як же гарно розвиваються їхні бездоганні локони на морозному вітрі!

Стильно, модно, кльово – ТАК, але це – абсолютно нікуди не годиться!

Звичайно, хочеться виглядати як модель, що йде по подіуму, але коли стовпчик термометра опускається до позначки “-” – включається інстинкт самозбереження.

Так ось, як же, все-таки, красиво не замерзнути цієї зими?

Про тренди написано дуже багато інформації, але про те, як їх застосувати в житті, розповідають небагато.

1. Фактура

Насамперед, варто поговорити про фактуру.

Оксамит ще в минулому сезоні стрімко завоював подіуми і вже в цьому активно вийшов на вулиці. Швидше за все, ви чули, що вироби з оксамиту повнять, але це не завжди так. Багато залежить від крою і, звичайно ж, від вашої фігури. Якщо ви любителька поїсти на ніч, то оксамит тут точно ні при чому:) Прикладом теплого, комфортного і вдалого поєднання може бути: оксамитовий жакет, надітий поверх водолазки, яка повністю прикриває горло, і джинси кльош від стегна або коліна (залежно від вашого типу фігури). Не забувайте про аксесуари! Тонкий довгий ланцюжок із медальйоном або об’ємні сережки додадуть вашому образу особливого шику.

Вироби з парчі, які, як примхлива дівчина, то входять у моду, то знову виходять з неї, цього сезону як ніколи популярні. Замислюючись про придбання сукні або костюма із цього матеріалу, варто звернути увагу на візерунок. Якщо ви щаслива володарка розміру S або M – сміливо одягайте все, що вам подобається, а якщо у вас більш пишні форми – вам підійдуть вироби без наявності візерунка як такого.

Як можна застосувати цей тренд у повсякденному житті: спідниця з парчі (фасон вибираєте за типом фігури), об’ємний светр, недбало заправлений з одного боку, щільні колготи (можете використовувати кольорові) і грубі черевики. Ідеальний аксесуар до такого комплекту – це сережки.

2. Об’ємний светр

Наступний, мій улюблений елемент зимового гардероба – це об’ємний светр (раз ми вже почали про нього говорити). У ньому дуже тепло, комфортно і затишно, але найважливіше, що поєднувати такий светр можна абсолютно з усім. Це саме той виріб, який ви можете надіти сім днів на тиждень в абсолютно різних варіаціях. Так, наприклад: об’ємний светр у поєднанні з джинсами і грубими черевиками додасть вам трохи бунтарського вигляду, а якщо ви надягнете довгий об’ємний светр поверх мереживної сукні (мереживо повинно бути видно) і високі чоботи в стилі «мілітарі», ви будете виглядати сексуально, при цьому вам буде тепло і комфортно.

Що потрібно пам’ятати при виборі цього виробу: колір і натуральність тканини. Вибираючи більш нейтральні відтінки, ви зможете створити більше комплектів.

3. Сукня

Сукня грубої в’язки. До вибору фасону цього виробу варто поставитися дуже відповідально, оскільки груба в’язка в неправильному її поєднанні або виконанні може, ой, як сильно зіпсувати вашу фігуру. Так само важливо підібрати правильну довжину сукні: у дуже короткій буде здаватися, що ви наділи светр, а ось про брюки забули.

 

4. Пуховик

Дуже важливий елемент зимового гардеробу, і дуже здорово, що в цьому сезоні ця річ по-справжньому в тренді, – пуховик.

Я не буду писати про те, як правильно вибирати куртку, утеплену пташиним пухом з технічної точки зору (таку інформацію ви можете знайти на величезній кількості сайтів). А ось про те, що цієї зими пуховик сміливо поєднуємо з красивим платтям, я, звичайно ж, напишу:) Цієї зими тепла дута куртка перестала бути універсальною “робою”. Тепер це повноцінна одиниця гардеробу, яку ви сміливо можете надіти на урочистий захід.

5. Хутро

Наступне в моєму списку – кольорове хутро. Так-так, саме кольорове. Усім давно вже набридли ці нудні шубки чорного, коричневого, сірого та білого кольорів. Викидати їх, звичайно ж, не варто, але нехай поки відпочинуть.

Для того щоб виглядати стильно, модно і яскраво – вибирайте шубку найяскравіших кольорів: помаранчеву, блакитну або смарагдову. Така річ не вийде з моди ще досить довго і стане по-справжньому стильним елементом вашого гардеробу.

Єдине про що я вас попрошу… не надягайте шубу зі взуттям від бренду Ugg.

Наостанок, хотілося б написати про те, що трендові речі – не довгожителі. І моя вам порада: не витрачайте величезні суми грошей на те, що вже через пару місяців ви не надінете зовсім.

Відмінний варіант – покупки в перевірених (тут варто поставити знак “!”) інтернет-магазинах. Моя рекомендація: шукайте співвідношення ціна-якість-сервіс. Не приховуючи цього, завжди відзначаю з таких – ANSWEAR.ua. Одяг і взуття виходять часто набагато дешевше, і діють постійні знижки й акції. І погодьтеся, вибирати теплий светр, лежачи на затишному дивані, набагато приємніше, ніж паритися в задушливому магазині.

Джерело: http://nv.ua/ukr/style/life/top-5-idej-jak-krasivo-ne-zamerznuti-vzimku-312367.html