Топ-5 порад, як позбутися перших симптомів грипу

9 Грудня 2016 16:38

lori-0005550075-bigwwwГрип це інфекційне захворювання дихальних шляхів, яке проявляється підвищенням температури тіла, головним болем, болем у м’язах, ознобом. Може з’явитися нежить і кашель. Особливо велику небезпеку становлять ускладнення після грипу.

Тому обов’язково необхідно при появі перших же ознак цього захворювання звернутися до лікаря і почати лікування. Адже грип є дуже небезпечний для вагітних жінок, дітей та людей похилого віку.

Отож, пропонуємо Вашій увазі Топ-5 порад, як позбутися перших симптомів грипу.

1. Потрібно обов’язково залишитися дома, дотримуватися постільного режиму, щоб не перевантажувати організм і щоб він зміг впоратися з хворобою.

2. Пити багато рідини, особливо чаї. Дуже корисний чай з малиною або з медом і лимоном. Можна заварювати ягоди калини з лимоном, і пити замість чаю.

3. Збивати температуру лише вразі необхідності.

4. Не приймати самостійно приймати різні лікарства. Бо самолікування може призвести до фатальних наслідків.

5. Головна порада: не приймати «Аспірин», треба радитися з лікарем.

Також слід запам’ятати, що можна лікувати застуду чи грип лише на ранніх стадіях. Але якщо ж через кілька днів стан не покращиться, в обов’язковому порядку потрібно записатися до лікаря або викликати його додому.

Пам’ятайте, грип є небезпечним захворюванням та може призвести до дуже тяжких наслідків, таких як бронхіт, пневмонія або менінгіт.

Будьте здорові!!!

franyk.com