У будівлі театру на Подолі в Києві знайшовся прекрасний близнюк в Великобританії

10 Грудня 2016 13:17

5

Театр на Подолі, який викликав стільки осуду, обурення і схвалення в соціальних мережах, виявився всього лише майже копією схожого будівлі в графстві Саут-Йоркшир у Великобританії. Але є і суттєві відмінності…

“Чорний” театр на Подолі в Києві, виявляється, не перший у своєму роді – користувачі соцмереж знайшли його прототип в британському місті Шеффілд, повідомляє Mignews. 
“Нарила об’єкт, який, судячи з усього, послужив прототипом для нашого вже улюбленого театру”, – пише на своїй сторінці в Фейсбуці користувач Наталя Уманська.
За її словами, це “… будівля відповідного обсягу з оточуючими будинками, яка прекрасно вписується в навколишню забудову”. “З першого погляду театр на Андріївському схожий на будівлю на фото, але якщо придивитися, стає видно різницю. Як, перепрошую, бачу різницю між сумкою Chanel з магазину в місті Парижі і сумкою Chanel з магазину на Троєщині”, – пише Уманська.
Фото “оригінальноъ” будівлі опубліковані на сайті ArchDaily. Це промислова цегляна будівля споруди 2012 року в вікторіанському стилі, розташована по вул. Шорех на краю кварталу декоративної промисловості в місті Шеффілд.