ТОВ «Київжитлосвіт» залучило до ліквідації наслідків снігопадів 228 працівників та 6 одиниць техніки

24 Січня 2014 20:40
kyivsvit.com.ua

kyivsvit.com.ua

ТОВ «Київжитлосвіт» оперативно та своєчасно виконані роботи з ліквідації наслідків снігопадів, які пройшли в Києві з 22 по 24 січня. Компанія залучила до прибирання 228 працівників та 6 одиниць моторизованої техніки.

Роботи з прибирання від снігу тротуарів та дворів житлових будинків ускладнювались низькою температурою повітря, яка сягала до – 18 ◦ С.

Не дивлячись на це, працівникам ВОП «Шулявка», ВОП «Сирець», ВОП «Дегтярівка» та ВОП «Лук’янівка» вдалося в найкоротші терміни якісно провести роботи з очистки від снігу 550 тис. кв метрів прибудинкової території.

На період ліквідації наслідків снігопадів було використано для посипки тротуарів понад 9 т технічної солі та 5 т піску. Підприємствам, установам та організаціям, які розташовані на території ТОВ «Київжитлосвіт» надано 31 припис щодо невідкладного прибирання відомчої території від снігу, складено 11 протоколів адміністративних порушень на керівників установ, які не вжили необхідних заходів щодо приведення території до належного стану.

Джерело: eveningkiev.com