“Українські отамани” спростували варіант зникнення і готуються до наступного сезону

7 Квітня 2014 19:47
gazeta.ua

gazeta.ua

Головний тренер “Українських отаманів”Валентин Соболевський спростував інформацію про можливе зникнення команди, повідомляє “Сегодня”.

“Це невірна інформація. Після боїв у Донецьку була розмова з президентом ФБУ, і мова про закриття не йшла. Говорили про плани на наступний сезон, про збори, про підготовку. На тижні ми повинні зустрітися: керівництво, тренери, боксери, будемо визначатися на наступний рік. Звичайно, не всі будуть працювати, когось вже залучати не будуть. Але те, що клуб не закривається, нам вже озвучили, президент попросив писати плани на два збори…”, – сказав він.

” Сам формат залишиться, команда залишиться, тим більше в наступному році будуть розігруватися олімпійські ліцензії. Дай Боже, щоб хтось ще підставив плече Володимиру Продивусу, бо йому одному тягти все це на собі складно. Особисто мене ніхто не жене, але я зараз сам визначаюся, чого хочу в житті. Плюс не забувайте, що я житель Севастополя… Буду розмовляти з керівництвом Держкомспорту, можливо, буду працевлаштовуватися в Києві. Загалом, поки не ясно”, – розповів Соболевський.

Нагадаємо, цього сезону наша команда дійшла до чвертьфіналу, де програла Збірній Росії з загальним рахунком 2:8.

Джерело: Газета.ua