“Київпастранс” звільнив 450 працівників

1 Березня 2015 14:43
image.tsn.ua

image.tsn.ua

У КП “Київпастранс” почалися скорочення: вже звільнили 450 осіб. Реорганізацію підприємства керівництво планує продовжити до кінця року.
Про це повідомляють “Вести”.
“Зараз йде процес реорганізації підприємства. Ми переглядаємо бюджет, потреби, можливості. Ми будемо звільняти, але не представників робочих професій, наприклад, водіїв, слюсарів, електриків, а навпаки, почистимо ряди інженерів, бухгалтерів, фінансистів та юристів”, – зазначила речник КП “Київпастранс” Анна Бондар.

За її словами, зараз на кожного працівника (водія, машиніста, кондуктора) по начальнику. “У такій кількості людей тримати немає необхідності. Наприклад, навіщо нам десять юристів, якщо достатньо трьох? Схожа ситуація і з бухгалтерами, та економістами”, – говорить Бондар.
Крім того, в планах підприємства – закриття трьох автопарків. Уже не працюють 8-й і 7-й. Ще один на черзі, який – поки не вирішили.
“Скорочення кількості автопарків ніяк не вплине на рух маршрутів. Просто, як показала практика, автобуси можуть поміщатися в одному місці, а це економія коштів”, – повідомила речник КП “Київпастранс”.
Як уже повідомлялося”, 18 грудня на вулиці Києва не вийшов жоден з 214 трамваїв у зв’язку зі страйком співробітників столичних депо за велику заборгованість по заробітній платі.

Джерело: Мій Київ