Фестиваль «Музика Гідності» зібрав 172 тисячі гривень для поранених

15 Травня 2015 14:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Благодійний фестиваль «Музика Гідності», який організовує фонд «Із країни в Україну», зібрав вже 172 тисячі гривень. Всі кошти підуть на реабілітацію українських бійців, які постраждали під час воєнних дій у зоні АТО.

На останній з концертних акцій фестивалю «Музика Гідності», яка відбулася днями, пройшла презентація диску «Нова Варта». До неї увійшли двадцять пісень українських виконавців, зокрема, НастяЗникає, Marija Cheba, «ДримбаДаДзиґа», Nesprosta та інших. «Люди скучили за добром і, разом з тим, хочуть і самі його примножувати. Подібні проекти спрямовані на те, щоб розбудити в нашому метушливому суспільстві це дивне бажання робити добро не заради чогось, а просто так», – розповів організатор проекту Денис Блощинський.

На даний момент під час концертів фестивалю «Музика Гідності», що відбулися, було зібрано 172 тисячі гривень. Сто тисяч з цієї суми фонд «Із країни в Україну» планує в майбутньому розподілити між пораненими бійцями, яким потрібні ліки та протезування. Доля інших коштів вже визначена – вони підуть на оплату курсу реабілітації Олексія Литовченка, Бориса Прищепи та Олексія Кондрашева, над якими фонд взяв шефство.

Джерело: Cultprostir