“Atlas Weekend” пройде на ВДНГ

9 Жовтня 2015 18:42
perspektyvy.kiev.ua

perspektyvy.kiev.ua

великий музичний фестиваль “Atlas Weekend” пройде 8-10-го липня 2016 року в Києві. Новою локацією фестивалю стане оновлений ВДНГ.

Про це організатори фестивалю повідомили журналістів в рамках прес-конференції, присвяченій ініціативи #ReinventVDNH.

Дмитро Сидоренко, директор фестивалю “Atlas Weekend”:

“Ще коли ми планували перший Atlas Weekend, ми говорили про те, що наша мрія – відродити фестивальну культуру в столиці та зробити кращий фестиваль у країні. Від мрії ніколи не можна відмовлятися, тому вже влітку ми проведемо ‘Atlas Weekend 2016. У наступному році фестиваль стане набагато масштабнішим від попереднього. Кількість сцен буде збільшено до 4-х. Будуть додані розважальні та спортивні зони, лекторії, театральні вистави та багато іншого. В даний момент ведуться фінальні переговори з низкою великих хедлайнерів, які візьмуть участь у фестивалі, в тому числі і зарубіжних.

Ми дуже вдячні керівництву ВДНГ за довіру. Ми уважно стежимо за всіма змінами, які відбуваються з приходом нової команди і впевнені, що до літа ВДНГ стане кращим місцем для відпочинку не тільки в Києві, але й у всій Україні”.

Деталі майбутнього фестивалю, а також перші імена будуть названі на прес-конференції, яка відбудеться в клубі “ATLAS” в найближчі місяці.