У Києві зловили грабіжника пенсіонерок: чоловік зривав з вух сережки

16 Січня 2016 09:13

Прикраси грабіжник відносив в ломбард, а отримані кошти витрачав на ігрові автомати.

Затриманий зізнався у скоєнні трьох грабежів на території району, проте правоохоронці припускають, що їх набагато більше, тому ця інформація ретельно перевіряється, повідомляє Сегодня.

Оперативні працівники побачили чоловіка, схожого за прикметами на грабіжника. Зовнішність і одяг повністю збігалися з описом нападника, наданим потерпілими.

Чоловік не став заперечувати свою причетність до правопорушень і розповів, що на злочин пішов через пристрасть до азартних ігор. Він вибирав жертву, стежив за нею і, користуючись відсутністю свідків, зривав з вух сережки і тікав. Прикраси відносив в ломбард, а отримані злочинним шляхом кошти витрачав на ігрові автомати.

pm616image004

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Слідчим відділом Святошинського управління поліції столиці відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці перевіряють 31-річного підозрюваного на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території столиці. Якщо вам відома така інформація, повідомте про це за телефонами: (044) 424-03-41, (044) 432-90-76 або 102.