10 фільмів, які корисно подивитися парам

20 Червня 2016 16:07

Кінотерапія — нова модна заміна сімейного психолога. Іноді дуже корисно буває подивитися зі сторони на те, з якими проблемами стикаються інші пари, і зробити висновки.

 

Щоденник пам’яті

Avery Pix

Двоє закоханих, які не дуже підходять один одному. Життя їх весь час розлучає, дорога до щастя важка, але все записано в щоденник. І вже на схилі років він залишається єдиною пам’яттю про те, що було між ними. Красива романтична історія про вічну любов.

Містер і місіс Сміт

Epsilon Motion Pictures

Джон і Джейн — звичайна, нічим не примітна подружня пара із передмістя, яка веде  сіре, непримітне життя. Вони одружені не так довго, але вже стомлені своїм шлюбом. Їм здається, що вони знають один про одного все. Однак виявляється, що кожен з них приховує щось, за що його інша половина просто вбила. Відтепер всі їх вчинки ведуть до останнього вирішального акту: визначити для себе, чи потрібні вони один одному.

Велика весілля

Millennium Films

Комедія про весілля, яка перетворюється в хаос. Ось уже 20 років подружжя Гріффін терпіти не можуть один одного, але, щоб не зіпсувати особисте життя їхнього спільного сина Джареда, який здається, всерйоз зібрався одружитися, вони домовляються всіма силами зображати щасливу сім’ю. Ніхто навіть у страшному сні не міг собі уявити, хто стане обраницею їх синочка.

Солодкий листопад

3 Art Entertainment

Колись давним-давно в 1968 році вже був такий фільм Роберта Елліса Міллера за п’єсою Хермана Раучера. Нова стрічка по-сучасному розставляє побутові акценти, але як і раніше розповідає пронизливу сентиментальну історію, яка особливо припаде до серця глядачкам, які люблять поплакати  над сумною, але ефектною розв’язкою.

Сім’янин

Beacon Communications LLC

Джек Кемпбелл розлучається зі своєю першою любов’ю Кейт Рейнолдс і відлітає в Лондон. Через 13 років він стає процвітаючим бізнесменом, власником великої компанії. У переддень Різдва Джек зустрічає чорношкірого незнайомця, а на ранок… прокидається в чужому будинку в одному ліжку з Кейт. Джек розуміє, що він більше не бізнесмен, що в нього звичайна робота і взагалі інше  життя. Доля у вигляді того дивного незнайомця надала шанс йому вибрати, що йому дорожче — кар’єра чи сім’я.

Життя як воно є

Gold Circle Films

Перша зустріч Холлі і Еріка була схожа на катастрофу. Ці двоє явно не підходять один одному. Їх об’єднує тільки хрещениця Софі — маленька дочка їх друзів. Коли батьки дівчинки гинуть в аварії, Холлі і Ерік змушені оселитися разом, оскільки тепер вони — опікуни дівчинки. Дорослі люди, що звикли думати тільки про себе, повинні діяти спільно і піклуватися про дитину.

Твої, мої і наші

Columbia Pictures Corporation

Адмірал берегової охорони Френк Бердслі після смерті дружини переїжджає в Новий Лондон, де зустрічає свою нову любов — овдовілу  дизайнерку Хелен Норт. Любов спалахує з першого погляду і логічно завершується весіллям, тільки — от халепа — у «молодого» є діти від першого шлюбу — 8 чоловік! Так і «молода» з «приданим» — 10 дітей. Як уживуться між собою два табори з кардинально різними порядками?

Історія про нас

Castle Rock Entertainment

Важко зберегти протягом 15 років таку ж пристрасть, як в перший день. Бен і Кеті пройшли разом через вогонь і воду, і, звичайно ж, прожиті роки здорово охолодили їхні стосунки, однак вони обидва сповнені рішучості бути разом і боротися за свою сім’ю, незважаючи на численні образи і роздратування. Пошуки компромісів і сварки, розлучення і возз’єднання — люблячим серцям під силу впоратися з усіма випробуваннями.

У дзеркала два обличчя

Barwood Films

Два професори Колумбійського університету, Роуз і Грегорі, знайомляться через розділ знайомств в газеті. Він переконаний в тому, що всі життєві проблеми випливають із сексу. Тому вважає, що потрібно створювати шлюб, де все ґрунтується на інтелектуальній близькості. Вона живе з старою матір’ю і ось-ось залишиться старою дівою. Тому приймає його пропозицію руки і серця, вірніше, розуму. І ось вони одружені, а любові нема. Що робити?

Коли чоловік любить жінку

Touchstone Pictures

Вони були ідеальною сім’єю: він — відважний пілот, вона — старанний працівник на високій посаді; підростають дві чудові доньки… Майклу здавалося, що він знає все про свою дружину і життя прекрасне. Вони впивалися своїм щастям, але раптом виявилося, що у Еліс є таємниця — пристрасть до алкоголю. Спочатку мати сімейства відчайдушно чинить опір цьому, але їй доводиться покинути рідних і лягти в лікарню на реабілітацію. У цей непростий час Майкл намагається згуртувати своє сімейство, але чи зуміє вона витримати таке випробування?

Джерело: 5sfer