На Байковому кладовищі відновлюють написи на гранітних плитах могил воїнів

7 Травня 2014 11:23
natkae.livejournal.com

natkae.livejournal.com

В Голосієво триває ініціатива «Діти Голосієва за мир», спрямована на виховання підростаючого покоління у дусі патріотизму та поваги до історії своєї країни.SY0-301 exam

Напередодні Дня Перемоги, впродовж 5-7 травня, діти та викладачі Централізованої системи дитячо-юнацьких клубів «Щасливе дитинство» разом із реставраторами Байкового кладовища відновлюють написи на гранітних плитах могил воїнів, загиблих у боях на військових дільницях №45, №46. Усього на Байковому кладовищі знаходяться 278 братських могил воїнів Великої Вітчизняної війни. Роботи по відновленню триватимуть впродовж всього літа та восени і будуть закінчені у жовтні до 70-ої річниці визволення України.
Голова райдержадміністрації Микола Даневич підтримав благородну ініціативу та 06 травня відвідав захід і особисто поспілкувався з викладачами й вихованцями дитячо-юнацьких клубів, які відновлювали написи на плитах могил загиблих воїнів. «Сьогодні Ви залишаєте на цьому святому місці частку себе та своєї пам’яті. Я вдячний всім, хто долучився до цієї ініціативи, і я буду всіляко її підтримувати».

Джерело: eveningkiev.com