Якщо ви любите подорожувати…

1 Серпня 2014 12:51

ukrajina-turyzm_tangotravel.com.uaЯкщо ви любите подорожувати, якщо ви активна людина, яка обирає спортивний стиль, або якщо ваш спосіб життя передбачає використання велосипеду, мотоциклу, то у вашому наборі життєво необхідних речей має бути… рюкзак!

 

Давно минув час полотняних солдатських рюкзаків, що носили наші батьки та дідусі. Сучасні рюкзаки змінилися настільки, що крім функціональних переваг також виконують роль дуже стильної речі, що визначає смак та статус володаря. Так-так, завдяки сучасним технологіям й науково підкріпленою конструкцією рюкзаку, цей різновид “сумки” виглядає унікально й іноді — фантастично, а його носіння здивовує зручністю й практичністю.

Городяни почали використовувати рюкзаки, як зручну та безпечну заплічну сумку для усіляких гаджетів — ноутбуків, планшетів. У фірмовому рюкзаку для міста передбачено захист для крихких девайсів, тому, одягнув на плечі спеціальний рюкзак з ноутбуком та сів на велосипед, можна без турбот доїхати у потрібну точку с з девайсом, не турбуючись, що він намокне під дощем чи трісне від товкучки у метро.

Крім того, з таким рюкзаком  їхати подорожувати — одне задоволення. Рюкзак звільнить ваші руки й при цьому у ньому може бути все необхідне, коли, наприклад, ви захочете прогулятися й розглядати пам’ятки. Рюкзак при цьому не обов’язково  повинен бути великим- сучасні бренди мають у своїх серіях моделі на 15, 20 або 25 літрів, та й вище — на будь які потреби та смак.

До речі, якщо ви шукаєте онлайн рюкзаки у Київі, (російською: рюкзаки в Киеве), рекомендуємо http://price.ua/catc4832t1.html, де ви можете вибрати потрібного розміру та за кращою ціною рюкзак. На цьому сайті зібрані усі великі та не дуже магазини, які пропонують туристичні товари, у тому числі рюкзаки для міста, для подорожей, альпіністські спеціальні рюкзаки — штурмові й експедиційні, а також рюкзаки для лижників, сноубордистів та велосипедистів. Є також жіночі моделі та дитячі — вони відрізняються зовнішнє та декількома характеристиками, які ви одразу ж помітите.

Такі бренди, як Deuter, SwissGear, Lowe, Tatonka, Red Fox, вітчизняна Terra Incognita, а також відомий у спортивно-екстремальних колах Osprey, спеціалізовані фірми-виробники спорядження для альпіністів – Salewa, Marmot — усі вони мають у своїх портфоліо моделі рюкзаків з різноманітними характеристиками, специфічним використанням матеріалів та технологій в них, конструкціями та відповідними механізмами кріплення й фіксації у залежності від функціонального навантаження речі. Ціна на рюкзак формується не тільки об’ємом та призначенням, а й також матеріалом та технологіям, які забезпечують рюкзаку легкість, проникнення повітря, захист від вологи, міцність.

Конструкція рюкзаку також може додавати до ціни, оскільки особлива, анатомічно обґрунтована форма гарантує комфортне носіння — для довгих походів або сходжень зручний та легкий рюкзак — майже одне за головних складових спорядження.

Якщо ви вважаєте за краще вести активний спосіб життя, то для вас рюкзак – це не просто модний аксесуар, а й важлива функціональна сумка. Тому зверніть увагу на моделі для міста — від 22-25 літрів за ціною не менш ніж 600 грн від добре зарекомендованого виробника.