У Києві через футбол продовжать роботу метро і виведуть на вулицю міліціонерів

23 Жовтня 2014 15:07
dt.ua

dt.ua

У столиці під час матчу чергуватимуть близько 700 правоохоронців

В ніч з 23 на 24 жовтня київський метрополітен працюватиме на годину довше – до 1:00. Це пов’язано з футбольним матчем “Дніпро” (Дніпропетровськ) – “Карабах” (Агдам, Азербайджан), який сьогодні пройде на НСК “Олімпійський”, повідомили в прес-службі підземки.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищить перевізну здатність, для входу пасажирів можуть закрити станції “Олімпійська”, “Площа Льва Толстого” і “Палац спорту”.

Крім того, близько 700 працівників столичної міліції будуть задіяні для охорони громадського порядку в центральній частині міста, на самому стадіоні та прилеглій до нього території.

Київські правоохоронці закликають вболівальників поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій з охорони правопорядку.

Нагадаємо, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, а також вільного пересування вболівальників до стадіону, Державтоінспекція звернулася до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил і не паркувати автомобілі на тротуарах прилеглих до стадіону вулиць.

Джерело: Сегодня.ua