1 грудня в столиці стартує новорічно-різдвяна кампанія “Дива починаються в Києві”

26 листопадаа 2014 11:04
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

На території заповідника Софія Київська відкриється резиденція Святого Миколая

Цього року столиця по-особливому готується до новорічно-різдвяних свят, а всіх гостей і туристів чекають справжні чудеса.

З 1 грудня в Києві стартує новорічно-різдвяна кампанія “Чудеса починаються в Києві”, яка об’єднала не лише яскраві заходи, але й пропозиції від готелів, ресторанів, а також екскурсії та тури від столичних операторів.

Головна новорічна ялинка країни розташується на Софійській площі, у місті працюватимуть справжні різдвяні ярмарки (на Софійській та Троїцької площі), на території заповідника Софія Київська відкриється резиденція Святого Миколая, а в центрі відбудеться парад Дідів Морозів. Крім того, готелі та ресторани підготували свої сюрпризи, а екскурсійні бюро та оператори запропонують тури на будь-який смак і гаманець.

Ініціаторами акції виступили Управління туризму Київської міської державної адміністрації спільно з Консорціумом “Київ туристичний”.

Нагадаємо, влада остаточно визначилася з головною ялинкою країни, яка цього року буде встановлена на Софійській площі. Лісову красуню привезуть з Івано-Франківської області вже через тиждень. Організатори головного новорічного свята вже щосили готуються до його проведення на Софійській площі, де встановлені перші 12 будиночків, в яких продаватимуть сувеніри.

Джерело: Сегодня.ua