На Михайлівській площі виступлять світові метри джазу

13 Травня 2015 11:00
img.kiev.pravda.com.ua

img.kiev.pravda.com.ua

16 травня о 21:00 на Михайлівській площі відбудеться прем’єра музичної програми “DJazz” у виконанні одного з кращих оркестрів світу “Alex Fokin RadioBand”.

Про це повідомляють організатори у Facebook.

Відзначається, що на сцені разом із оркестром виступатимуть легендарні світові музиканти, визнані метри джазового мистецтва – найкращий саксофоніст світу Ерік Маріенталь, унікальний віртуоз-перкусист Йоель Дель Соль, видатний трубач Віллі Мурілло та неперевершена співачка з Лос-Анджелеса Бекі Мартін (обоє з “Gordon Goodwin’s Big Phat Band”).

“Музика проекту являє собою потужне танцювальне,  сучасно аранжоване та виконане за стилістикою ХХІ століття втілення найкращих інструментальних і вокальних творів світового джазу”, – йдеться в повідомленні.

Протягом концерту перед глядачами відбудеться трансформація супер-хітів світового джазу у сучасну молодіжну музику ХХІ століття. Інструментальні п’єси і вокальні композиції без пауз перетікатимуть з однієї в іншу, а інструменталісти постійно мінятимуться з солістами.

“І все це відбудеться на потужному високоякісному звуковому супроводі та яскравій феєрії світлових та візуальних ефектів”, – обіцяють організатори.