У Києві пройде фестиваль академічної та джазової музики

30 Серпня 2015 23:15
sites.google.com

sites.google.com

“Music live” відбудеться у Центральному парку

30 серпня на сцені літньої естради Міського саду в Центральному парку культури і відпочинку (вул. Грушевського, 5) відбудеться фестиваль академічної та джазової музики “Music live”. Про це повідомляють у Департаменті культури КМДА.

“Music live” представлять концертні програми Music air “Serenada new” і “Ноктюрн зірок світового джазу”. Захід відбудеться в рамках Х Міжнародного фестивалю мистецтв “Діалоги культур”.

Music air “Serenada new” (“Нічні серенади”) почнеться о 19:30. Таким чином організатори хочуть відродити давні традиції київських вечірніх музичних аристократичних імпрез садово-паркової культури, представити музичне мистецтво в новому цікавому режисерському форматі.

О 20:30 для киян і гостей міста представлять програму “Ноктюрн зірок світового джазу”, яка є одним з найбільш nbso online casino reviews перспективних джазових проектів на території України. Глядачі зможуть почути унікальні темброві і звукові якості баяна, що дозволяють знайти свою нетрадиційну стилістичну нішу, зацікавленість якою в джазовому світі є надзвичайно актуальною.

Крім того, перед глядачами презентує творчість музикантів, які є виконавцями творів як класичного джазу, так і стилю мануш (національний циганський джаз, створений у 30-х роках ХХ століття знаменитим ромським джазовим музикантом Джанго Рейнхардом).

Джерело: Сегодня