Владна модель Києва виглядає як «Черновецький полетів, а цирк залишився»

26 Жовтня 2013 23:09
ukr.obozrevatel.com

ukr.obozrevatel.com

Те, що відбувається сьогодні у столиціC2090-419 MB2-876 з київською владою, можна популярно позначити як «Черновецький полетів, а цирк залишився». Про це cissp exam народний депутат Микола Томенко сказав журналістам, відповідаючи на їхні запитання під час акції під Київрадою.

«Справа в тому, що на сьогодні Київрада – це біля десяти опозиціонерів, які дотримуються принципової позиції своїх виборців, а решта, майже сто десять депутатів, – це люди, які дискредитували себе не лише співпрацею з Леонідом Черновецьким а і, фактично, стали 642-902 співучасниками злочину, який, до речі, в перші місяці своєї parajumpers Kodiak Long Parka діяльності визнав Олександр Попов, сказавши, що Черновецький і його команда розікрали майно Києва, пограбували киян, нанесли непоправної шкоди тощо», – зазначив Микола Томенко.

«На сьогодні ситуація виглядає таким чином, що тепер, як922-100 сказав О. Попов, ці «злочинці», які пограбували Київ, далі працюють і керують містом разом з ним. Більше того, це керування відбувається в оригінальний спосіб – кілька депутатів Партії регіонів, очевидно, зі статусом «смотрящих» в Київраді, контролюють голосування922-101 депутатів під прикриттям міліції і «Беркута», – зауважив народний депутат. На його переконання, все це виглядає цинізмом і є великою небезпекою для ідеї місцевого самоврядування.

Микола Томенко також звернув увагу своїх колег-опозиціонерів та журналістів, що нинішнє затуманення європейською риторикою В. Януковича повинно у всіх пройти, коли подивитися на так звану «європейську» практику. «Наприклад, годі уявити, щоб у якійсь європейській столиці люди, що причетні до злочинів і розкрадання міст, під прикриттям міліції і «Беркута» ховалися від жителів міста і за вказівкою влади голосували за ті чи інші рішення», – зазначив політик.

Тому, на його думку, окрім боротьби за відновлення місцевого самоврядування (а це можливо лише після обрання нової міськради та міського голови) потрібно акцентувати на тому, що попри європейську риторику Януковича та його команди, по всій країні, і зокрема в Києві, так звана «практика» parajumpers Kvinder Mystic Партії регіонів фантастично дисонує з цією риторикою.

«Отже, сьогодні, коли ми говоримо про підготовку до підписання угоди між Україною та ЄС у Вільнюсі, необхідно вимагати чіткого і однозначного повернення місцевого самоврядування в Києві, обрання нової Київради, міського голови та розподілу повноважень в такий спосіб, щоб не представник Януковича і його «смотрящие» вирішували усі питання столиці, а територіальна громада – через вулкан 24 обраних депутатів. Інакше – все, що відбувається, і далі виглядатиме, як «Черновецький полетів, а цирк залишився», – зазначив Микола Томенко.