Де у Києві можна придбати унікальний Шевченківський щорічник на 2014 рік

20 листопадаа 2013 14:11

Відомий громадський та політичний діяч Микола Томенко 12 листопада 2013 року презентував унікальне видання свого Фонду «Рідна країна» до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка – «Український щорічник на 2014 рік», який повністю присвячений постаті Великого Українця.

«Головна ідея цього видання – прожити у 2014-му році кожен день з Тарасом Шевченком і для України», — наголосив Микола Томенко під час презентації.

Цей своєрідний «Шевченківський щорічник» містить 365 уривків з поетичних і прозових творів, фактів його життя, афоризмів, фрагментів живопису і графіки Тараса Шевченка тощо.

Фото0070

IMG_9880-1

Також у щорічнику можна знайти карту перебування Тараса Шевченка в Україні та Росії, місця, де він бував під час заслання, а також найповнішу підбірку його портретів та автопортретів, уривків з листування з друзями, сучасниками тощо.

IMG_9864-1

facebook2«Кожен має унікальну можливість протягом року, користуючись нашим щорічником, в популярній і доступній версії якомога повніше пізнати Тараса Шевченка – як геніального поета, талановитого письменника, унікального художника, непересічну особистість, словом, – генія, якого знає і поважає не лише у нашій країні, а і у всьому світі», — підсумував Микола Томенко.

«Український щорічник на 2014 рік» було надруковано у видавництві «Веселка». За тиждень це видання має з’явитися у вільному продажі.

Довідково

«Український щорічник» — проект Фонду Миколи Томенка «Рідна країна», який реалізується з 2011 року. Видання присвячене згадкам світлих життєвих прикладів видатних українських діячів та спонуканню кожного з нас до щоденної активної праці та помислу «що я зробив для України». Цей проект отримав велику популярність, визнання та позитивні відгуки з різних куточків України. «Шевченківський щорічник» — це вже четверте видання проекту.

Як і де придбати

«Український щорічник – 2014» розповсюджується Національним видавництвом «Веселка».

Як повідомили розповсюджувачі, при замовленні цього видання безпосередньо у видавництві, його вартість складатиме 60 грн.
Координати видавництва:

Магазин видавництва: вул. Мельникова 63, тел.: (044) 483 95 01

E-mail: veselkaua@ukr.net

Сайт видавництва: http://веселка.com.ua

У вільному продажу «Український щорічник» на 2014 рік можна знайти у книгарнях та книжкових інтернет-магазинах. Ціна залежатиме від комерційної політики кожної окремої книгарні.

  • «КиївРада» (Хрещатик, 36)
  • «Джерела М» (Почайнинська, 28)
  • «Книгарня Є» (вул. Лисенка, 3; вул. Спаська, 5; пр. Повітрофлотський, 33/2)
  • «Наукова думка» (вул. Грушевського, 4)
  • «АкадемКнига» (вул. Б. Хмельницького, 42; вул… Стрійська, 17)
  • «Наш формат» (пров. Белінського, 5)
  • КП «Міський магазин» (вул. Васильківська, 6)

«Рідна країна»