На Євромайдані мітинг продовжується під парасолями

25 листопадаа 2013 15:45

У центрі Києва – на Європейській площі та Майдані Незалежності – тривають акції протесту, не зважаючи на проливний дощ
Як повідомляють «Коментарі», на Майдані Незалежності знаходиться близько 100 осіб, в основному молодь.
Організатори Євромайдану біля стели, де знаходиться імпровізована кухня, записують охочих на нічліг. Новорічна ялинка, яку продовжують встановлювати на площі, перебуває в оточенні міліції.070-417
На Європейській площі люди гріються в наметах, на встановленому екрані транслюється вчорашнє звернення лідерів опозиції.
Водночас біля будівлі уряду на вулиці Грушевського перебувають близько 300 мітингувальників, в основному люди старшого віку.
Тим часом, за словами кореспондента «Коментарів», в безпосередній близькості до вулиці Грушевського розмістилося близько 15 автобусів з правоохоронцями. Великий дискомфорт мітингувальникам доставляє дощ і неможливість десь він нього сховатися.
Водночас лідер фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк відправився в наметове містечко на Європейську площу, а лідер фракції УДАР Віталій Кличко – до Верховної Ради.
«Велике спасибі всім, хто вчора прийшов на ‪ Євромайдан. Це тільки початок. Попереду дуже важка робота і на вулиці, і в парламенті. Сьогодні в 18.00 продовжуємо на Європейській», – написав Яценюк в Facebook.070-411
Уночі бійці «Беркута» тричі намагалися силою знести намети протестувальників. Активісти змогли відтіснити беркутівців у бік готелю «Дніпро». У повітрі розбризкували перцеву суміш, в силовиків летіли пляшки.