Разовий проїзд у міському транспорті становитиме 3 гривні

13 листопадаа 2013 22:27

metroУ Київській міській державній адміністрації розробили та винесли на розгляд громадськості проект розпорядження, яким буде затверджено нові тарифи на проїзд у міському пасажирському транспорті, що працює у звичайному режимі руху.

Так, вартість перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті – метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці – планується встановити у розмірі 3 гривні за одну поїздку. Разом з тим, вартість місячних проїзних квитків не зміниться.

Таким чином, мешканці міста, які регулярно користуються громадським муніципальним транспортом, зможуть заощаджувати кошти, купуючи проїзні квитки терміном на 1 місяць. Варто зазначати, що умови перевезення пільгових категорій киян залишаються незмінними.

Як повідомив заступник голови КМДА Михайло Костюк, наразі проект розпорядження проходить необхідні процедури реєстрації та погодження. Документ набуде чинності з моменту його оприлюднення після підписання.  Це відбудеться не раніше, ніж за 2 місяці.