Студенти київських вузів прийшли на Майдан

26 листопадаа 2013 15:57
www.0352.com.ua

www.0352.com.ua

Під пісню Марічки Бурмаки «Ми йдемо» на столичний Майдан Незалежності прийшли студенти, які оголосили сьогодні страйк на підтримку євроінтеграції України, повідомляє “Голос Столиці”.

Представники студентських страйкомів «Могилянки» та “Шевченка” оголосили, що страйк триватиме щонайменше до вільнюського саміту.

Студенти вимагають від президента та прем’єра відновити євроінтеграційний процес України, а також припинити антиєвропейську риторику.  Вони скандують «Разом – сила!». В рукахтримають прапори України та Євросоюзу. Символіка партій і організацій відсутня.

Раніше повідомлялося, що до столиці приїхали студенти з інших міст, зокрема, зі Львова. Однак дорогою їх зупинили представники ДАІ, забрали у водія права та номери від автобуса, мовляв водій їх загубив. Тільки через чотири години львівським студентам прислали новий автобус. Незабаром до столиці приїдуть ще кілька автобусів зі Львова.

О 16.00 між двома майданами столиці активісти створять живий ланцюжок, щоб продемонструвати єдність країни. Цей ланцюг з’єднає між собою Майдан Незалежності та Європейску площу.