Студенти-журналісти запускатимуть небесні ліхтарики заради дітей-сиріт

29 листопадаа 2013 19:33
photo.i.ua

photo.i.ua

30 листопада, в суботу, о 18 годині за ініціативи студентів Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка в Києві відбудеться масштабний запуск паперових небесних ліхтариків біля Арки Дружби Народів. Про це повідомляє УНН.

Акція є продовженням благодійного проекту. “Подаруй дитині тепло”. Протягом тижня активісти організували продаж паперових небесних ліхтариків на всіх факультетах та інститутах свого університету. Більшості студентів така ініціатива припала до душі, адже можна і дітям допомогти, і себе потішити”, — йдеться у повідомленні.

Цього року активісти нададуть допомогу обласному будинку дитини імені М. Городецького, що в місті Ворзель Київської області, де перебувають дітки віком до 6 років. Деякі з них живуть із синдромом Дауна, аутизмом та ДЦП.
Нагадаємо, акцію “Подаруй дитині тепло” проводять вдруге. У минулому році спільними зусиллями вдалося зібрати біля 13 тисяч гривень для вихованців дитячого будинку “Оберіг”, що в Богуславі. За ці кошти студенти придбали для дітей якісне тепле зимове взуття.