У Києво-Могилянській академії почалася позачергова перевірка

29 листопадаа 2013 20:57
www.facebook.com

www.facebook.com

Президент Національного університету “Києво-Могилянська академія” Сергій Квіт повідомив про позачергову перевірку навчального закладу Державною інспекцією навчальних закладів, передає УНН з посиланням на сторінку С.Квіта у Facebook.

“Зараз в Національному університеті „Києво-Могилянська академія“ працює позачергова перевірка з Державної інспекції навчальних закладів, яка з’явилася без попередження. Це комплексна перевірка, яка цікавиться не лише навчальним процесом, але різною документацією”, — написав Квіт на своїй сторінці в Facebook.
Проте він зауважив, що ситуація в університеті очікувана і керована:

“Дорогі друзі! До певної міри, це штатна ситуація, що контролюється. Ми були готові до цього. Тому зараз немає потреби залишати Майдан. Про розвиток подій будемо повідомляти”.

Національний університет “Києво-Могилянська академія” 22 листопада оголосив страйк через розпорядження Кабміну про призупинення підготовки до укладання України угоду про асоціацію з ЄС. Студенти цього навчального закладу масово вийшли на майдан Незалежності у столиці з протестом, згодом до них приєдналися інші університети.

29 листопада, Україна не підписала на саміті у Вільнюсі угоду про асоціацію з ЄС. Люди, які зібралися на Майдані зустріли це повідомлення вигуками “Ганьба!”