Архієпископ Любомир Гузар виступив перед Євромайданом

9 Грудня 2013 14:55
ipress.ua

ipress.ua

Екс-глава Української греко-католицької церкви архієпископ Любомир Гузар виступив перед мітингом на Майдані Незалежності в Києві. Він cказав, що Україна зараз потребує великих змін і закликав українців до праці і молитви.

«Працюй так , як би все залежало від тебе, а молись Господу, якби все залежало від нього», – сказав блаженніший Любомир. Він зазначив, що тільки важкою працею ми зможемо «досягнути те, про що мріємо, що нам потрібно».

«Як ви знаєте, через тиждень мають відбутися вибори до п’яти округів. Я впевнений, що серед нас є жителі з тих округів. І я хотів би їх запитати : “Що вони зробили, щоб вибори в їх округах були чесні? Що вони зробили , щоб усунути фальсифікації? Що вони зробили, щоб вибирати достойних кандидатів, людей, які можуть віддано служити суспільству? Якщо вони щось зробили в цьому напрямку, то їм честь і слава » , – сказав першоієрарх . «Чому я згадав такий конкретний випадок? Бо я хочу, щоб ми всі були переконані, якщо працюватимемо, то досягнемо гарних результатів» , – додав він.

Архієпископ Любомир також зазначив , що майбутнє наше залежить від Господа.

«Молись Господу так , як би все залежало від нього. Це правда . Від Бога залежить наше майбутнє. Наша молитва – це прохання до Бога, щоб Він щось змінив. Наша молитва – це прохання до Бога , щоб  Він  здійснив те, що від самого початку призначене для нас. Молитва – це прохання до Бога здійснити те, що Він постановив, коли ми починали бути самостійним народом ». – зазначив екс -глава УГКЦ.

Джерело: “В Час Пік”