Чим порадувати дитину на вихідних у Києві?

20 Грудня 2013 17:44

 

babytoys.ua

babytoys.ua

У суботу , 21 грудня ,  в Atmasfera360  у рамках Новорічних Космічних канікул діти зможуть взяти участь у зйомці лялькового мультфільму «Місія Відкритий космос». У лабораторії “Мульторобка” діти віком від 6 до 12 років  зможуть спробувати себе в різних мульт – професіях: режисер, оператор, сценарист, освітлювач і ляльковод. Вони зможуть взяти участь у всіх етапах створення мультфільму, бути його автором і отримати свій мультфільм у подарунок!

З 11:00 до 17:00 захід проводитиметься безкоштовно.

А 22 грудня, у неділю, відбудеться дивовижний майстер – клас з пісочної анімації «Космічний простір фантазії». На 16 -ти світлових стендах одночасно діти поринуть у магію світла і тіні, у потік імпровізації. Вони вчитимуться бачити незвичайне у звичайному. Візьміть фотоапарати!

Пісочна анімація, як мистецтво існує близько 30 років. У 1960-му році молодий американської студентці Керолін Ліф прийшла в голову ідея пісочної мультиплікації. Нині вона відомий канадсько- американський режисер і аніматор.

Пісочна анімація – це захоплюючий спосіб розвитку творчих здібностей у дітей, навичок каліграфії та графіки. Через те, що у творчому процесі задіяні обидві руки, вона стимулює роботу обох півкуль мозку.

З 11:00 до 14:00. Безкоштовно!

 

Джерело: Вісті