Депутати Партії регіонів геополітично «послали» Президента, бо вони «в Європі»

24 Грудня 2013 13:18
polittech.org

polittech.org

“Як відомо, вчора Президент заявив про необхідність продовження парламентської сесії для прийняття бюджету-2014. Оскільки Віктор Янукович залишається Президентом України та реальним керівником Партії регіонів, цілком логічно, що депутати Партії регіонів мусили би зібрати 150 підписів для проведення позачергової сесії для ухвалення бюджету. У всякому разі, виходячи з чинного законодавства та організаційно це зробити цілком можливо», – вважає народний депутат Микола Томенко.

Натомість, він зауважив, що «за інформацією, яку ми маємо і яка озвучена самими представниками Партії регіонів (зокрема, Григорієм Смітюхом), ця політична сила не зможе фізично забезпечити наявність депутатів у Верховній Раді для розгляду проекту Держбюджету на 2014 рік, оскільки попри відмову влади від європейської інтеграції всі активні депутати цієї політичної сили «вже роз’їхалися на святкування в Європу».

«Невідомо, хто підказав Президенту «геніальну» ініціативу щодо продовження парламентської сесії, але на сьогодні виглядає, що Президента геополітично «послали», аргументувавши тим, що «всі давно вже в Європі», – підсумував Микола Томенко.