Круглий стіл влади і опозиції поки неможливий

2 Грудня 2013 15:58

Sait TКруглий стіл влади і опозиції неможливий поки не покарають винних за побиття демонстрантів та Уряд не піде у відставку. Про це народний депутат Микола Томенко сказав в ефірі телеканалу «112».

Відповідаючи на запитання ведучих, чи не варто було би провести круглий стіл між опозицією і владою, політик відповів, що опозиція чула про пропозицію Голови Верховної Ради щодо необхідності проведення круглого столу і переговорів.

«Круглий стіл між владою та опозицією має вестися не з Головою ВР, а з Президентом та його командою, з лідерами опозиції та Євромайдану за посередництва міжнародних політиків. Цей круглий стіл повинен бути публічним і про нього повинна знати громадськість», – зазначив Микола Томенко.

Але, за його словами, такий круглий стіл не можливий, поки не буде покарано винуватців побиття мирних демонстрантів та поки Уряд, який порушив Конституцію і пішов на державну зраду, в односторонньому порядку відмовившись від курсу євроінтеграції України, не буде відправлений у відставку.

Тому, інформуючи про подальші дії опозиції, Микола Томенко повідомив, що завтра опозиційні партії запрошують людей до Верховної Ради України, щоб вони посприяли ухваленню у парламенті цих рішень – відставки Уряду та притягнення до відповідальності усіх, хто віддавав злочинні накази про розгон Майдану та побиття мирних протестувальників.