МВС заявило, що чекає бійки між Евромайданом і «антимайданом»

14 Грудня 2013 11:15

menti

На патрулювання території між майданами відправляються кращі правоохоронці з витривалою психікою , здатні не піддаватися на провокації , в неминучість яких керівництво МВС чомусь дуже вірить.

Для огородження Європейській площі , де планується сьогоднішня акція на підтримку курсу Президента , задіяні бійці внутрішніх військ з різних регіонів України . А Хрещатик перегородили сімома автобусами МВС і вантажівками. Адже кожну хвилину можна очікувати провокацій і силового протистояння. Про це УНН повідомили в ГУ МВС Києва .

Як зазначили правоохоронці, основу « заслону » складають бійці ВВ молодшого офіцерського складу та сержантського складу.

« Були відібрані досвідчені правоохоронці з витривалою психікою , які вміють не піддаватися на провокації і стримувати власні емоції. Це дуже важливо. Адже кожну хвилину може виникнути силове протистояння між прихильниками політичних течій чи провокації. До речі , всі ці правоохоронці , які зараз патрулюють Європейську площу прибули з різних регіонів » , – зазначили в ГУ МВС Києва .

Джерело: УНН

Там також додали , що кількість правоохоронців , які забезпечують охорону громадського порядку , постійно змінюється , адже кількість мітингувальників з обох сторін постійно зростає.

«Вранці на Європейській площі було близько 200 правоохоронців. З часом їх кількість може змінитися » , – додали в МВС.