Микола Томенко звернувся до Голови Партії регіонів Миколи Азарова з вимогою повернути обіцяні гроші учасникам «антимайдану»

29 Грудня 2013 10:47

tomenko 1

Про це вчора на Євромайдані народний депутат Микола Томенко повідомив журналістам.

Він зауважив, що для багатьох громадян України на сьогодні європейський вибір ще не є стратегічним вибором і ключовою цінністю. Для багатьох ще не стала очевидною і необхідність проведення дострокових президентських виборів.

«Але абсолютній більшості громадян цілком очевидна вимога до представників влади від столиці до села, від Президента до найменшого чиновника – «Досить красти!». Ця вимога об’єднує Захід і Схід, великий та середній бізнес,  що “посадили” на необхідність ділитися з донецькими – простих підприємців, міліціонерів, медичні та інші державні установи, що теж зобов’язані щомісячно платити хабарі високопоставленим начальникам», – зазначив Микола Томенко.

З огляду на це, ми не повинні зневажливо ставитися до тих людей, які змушені були стояти на «антимайданах», вважає політик.

«І саме тому я публічно звертаюсь до керівника Партії регіонів, Прем’єр-міністра Миколи Азарова з вимогою зробити все, щоб повернули обіцяні кошти усім людям, які брали участь у «безстроковому мітингу на підтримку Партії регіонів та Президента» у Маріїнському парку.

Микола Томенко повідомив, що багато з учасників того мітингу після того, як вони не дочекались справедливості від своїх організаторів з обласних, районних адміністрацій та місцевих осередків Партії регіонів, звертаються вже до усіх політиків з різних політичних таборів з проханням допомогти їм повернути обіцяні гроші.

«Зважаючи на те, що це – громадяни нашої країни, я звертаюсь до Голови Партії регіонів Миколи Азарова з вимогою повернути обіцяні кошти людям.

Водночас є дуже показовим, що на сьогодні попри всі ідеологічні розбіжності між різними регіонами України, є одна очевидна об’єднуюча річ – вимога до влади «Досить красти!». І я сподіваюсь, що скоро абсолютна більшість суспільства зрозуміє, що цю вимогу можна реалізувати лише шляхом зміни влади та системи організації влади», – підсумував Микола Томенко.