На каналі “Інтер” знову зміна команди

26 Грудня 2013 17:57
www.volynnews.com

www.volynnews.com

Директор “Національних інформаційних систем” Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов пішли з каналу “Інтер”.

Про це повідомляє “Телекритика” з посиланням на джерела, що працюють на каналі.

Зокрема, Лаврентій Малазонія вже написав заяву на звільнення, а Назім Бедіров планує це зробити після відпустки. Пани Малазонія і Бедіров не коментують свої рішення, але їхні колеги зазначають, що вони не захотіли робити цензуровані новини.

У прес-службі телеканалу “Інтер” також не захотіли коментувати їхнє звільнення, натомість повідомили, що керівником НІСу, який виробляє “Новини”, “Подробности” і “Подробности недели” буде Антон Нікітін, який наразі виконує обов’язки головного редактора і є членом правління телеканалу “Інтер”. Крім того, УП стало відомо, що заяву про звільнення з телеканалу написала і журналіст Ольга Червакова.

Нагадаємо, в 2007-2009 роках Антон Нікітін уже очолював компанію “Національні інформаційні системи”.

Деякі тележурналісти на своїх сторінках у Facebook прогнозують, що інформаційна політика найближчим часом зміниться на всіх національних телеканалах, що нібито їм заборонять вживати слово “євромайдан”, і що це нібито пов’язано з політикою “закручування гайок” новим відповідальним за гуманітарну політику в Адміністрації президента Юрієм Чмирем.

Бедірова, Малазонію та Шувалова, пов’язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним.