На київському “антимайдані” виступили фальшиві “Пісняри”

17 Грудня 2013 12:25
ua.korrespondent.net

ua.korrespondent.net

Згодом з’ясувалося, що до України приїхав колектив з російського Зеленограда, повідомляють BBC Україна. “Це були “ліві” якісь “Пісняри”. Ми їх не культивуємо і тим більше не стежимо за їхньою творчістю. Ми вже багато судових процесів виграли, але, тим не менше, ми настільки популярний бренд, що поки що зупинити цей процес неможливо”, – заявив художній керівник білоруських “Піснярів” В’ячеслав Шарапов.

“Законні” “Пісняри”, за його словами, воліють не втручатися в політику, а українцям співчувають: “Ми дуже любимо український народ і Україну, і нам соромно за те, що там відбувається. Треба вже якось визначитися: або туди, або туди”. Недержавна білоруська преса розшукала вокально-інструментальний колектив з російського Зеленограда, який під ім’ям “Пісняри” вітав у суботу учасників проурядового мітингу на Європейській площі в Києві.

Представник цього колективу Віктор Молчанов пояснює, що музиканти виступали з концертом у місті Українка, і їм запропонували виступити ще й у Києві “на народних гуляннях”. За його словами, на “антимайдан” російських музикантів заманили обманом.