Школи в центрі Києва перейшли на дистанційне навчання

4 Грудня 2013 17:26
mignews.com.ua

mignews.com.ua

Всі школи, дитячі садки, професійно-технічні та позашкільні навчальні заклади Києва працюють у штатному режимі. А у школах, розташованих у центральних районах Києва, де зараз відбуваються акції протесту, налагоджена система дистанційного навчання, повідомляє УНІАН.
Якщо батьки з міркувань безпеки не хочуть, щоб їхні діти в цей неспокійний час відвідували школу, що знаходиться поблизу місць проведення масових акцій, вони можуть отримувати домашні завдання через інтернет, поінформувала директор Департаменту освіти та науки, молоді та спорту КМДА Оксана Добровольська.

Режим роботи навчальних закладів столиці в умовах, що склалися, був узгоджений з представниками Об’єднання батьків школярів міста Києва. «За підсумками наради з батьками було вирішено також доручити охоронним фірмам, що забезпечують порядок у навчальних закладах міста, посилити свою увагу», – заявила Оксана Добровольська.

На апаратній нараді  КМДА 4 грудня також обговорювалися проблеми забезпечення життєдіяльності міста в умовах масових акцій протесту.  Зокрема, прийом громадян працівниками управління з питань звернень громадян тимчасово ведеться в приміщенні Шевченківської райдержадміністрації за адресою вул. Б. Хмельницького, 24.