Сьогодні відбудеться матч київського «Динамо» з австрійським “Рапідом”

12 Грудня 2013 12:24

ogo.ua

Сьогодні на НСК “Олімпійському” відбудеться матч 6-го туру плей-офф Ліги Європи УЄФА, в якому київське «Динамо» зіграє з австрійським “Рапідом”.

Початок зустрічі – 22:05 за київським часом.

На сьогодні триває продаж квитків у касах стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського та НСК «Олімпійський» на цей матч, вартість яких коливається у межах від 50 до 400 гривень. Придбати квиток можна також у мережі Інтернет.
Віденський “Рапід” і київське “Динамо” зустрінуться вже вдев’яте.

Цікавості додає також і політична ситуація в країні, за якої проходитиме даний матч. Як відомо, він відбудеться під час Євромайдану, а тому залишається питанням, чи проігнорують українці Євромайдан заради футболу, чи навпаки – «Олімпійський» буде напівпорожнім під час гри «Динамо» з «Рапідом».

Для київського “Динамо” цей поєдинок – гарний шанс продемонструвати себе і свою кращу гру своїм вболівальникам і всьому світу, а для Олега Блохіна – зберегти посаду головного тренера.

У зв’язку з цим станції метро працюватимуть довше на годину.

Також з 21:05 до 22:05 станція “Олімпійська” буде зачинена на вхід та вихід, а станція “Палац спорту” – на вихід. Можливі обмеження на станціях і після завершення матчу.

Джерело: Рідний Київ