ЦВК відкрила англомовну версію свого сайту

12 Грудня 2013 16:01
vinnitsaok.com.ua

vinnitsaok.com.ua

Центральна виборча комісія відкрила англомовну версію свого офіційного веб-сайту в розділі відображення дані системи “Вибори”. Презентація сайту відбулася в прес-центрі ЦВК.

Голова Центвиборчкому Михайло Охендовський презентував англомовний розділ сайту для офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій на повторних виборах депутатів Верховної Ради в 5 округах. З а його словами, поки англійською пееркладена не вся інформація з розділу “Вибори”. Зокрема, відсутні виборчі програми кандидатів у депутати Ради в 2012 році, але найближчим часом планується переклад з української всіх підрозділів.

Водночас, на сайті будуть доступні англійською мовою протоколи дільничних виборчих комісій. Усі імена кандидатів у депутати перекладено англійською, відповідно до правил транслітерації.

Також голова ЦВК повідомив, що в 2014 році планується реконструкція сайту, після якої інформація буде, як і раніше, доступна англійською.

Як повідомляли “Українські новини”, ЦВК зареєструвала 385 офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій.

18 листопада Центвиборчком завершив реєстрацію кандидатів, зареєструвавши в 5 округах 207 кандидатів.

Повторні парламентські вибори в одномандатних виборчих округах №94, 132, 194, 197 і 223 відбудуться 15 грудня.