Влада готова обсудити дострокові президентські вибори

5 Грудня 2013 09:20
kpravda.com

kpravda.com

Перший віце-прем’єр Сергій Арбузов заявив в інтерв’ю “5 каналу”, що влада готова обсудити дострокові вибори президента і Верховної Ради, якщо такі пропозиції прозвучать за столом переговорів.

На питання журналіста про те, чи бачить вихід влада із ситуації, що склалася в країні, Арбузов відповів: “Однозначно”. На уточнююче питання: “Тобто, дострокові парламентські і президентські вибори?”, він додов: “Ні. Я кажу, що ми повинні провести переговори. Сісти за стіл переговорів. І там, коли прозвучать якісь пропозиції офіційно, їх обговорити”.

На питання: “Ви допускаєте, що можуть відбутися у державі президентські вибори достроково?” Арбузов відповів: “Я допускаю, що, коли ми сядемо за стіл переговорів, такі пропозиції можуть прозвучати. І я вважаю, що ми готові їх обговорити”.

На питання, чи поінформований президент про таку вимогу з боку мітингуючих, Арбузов відповів: “Сьогодні всі засоби масової інформації практично повністю знаходятся на Майдані. Вони показують, як це відбувається. Тобто, кожна людина у цій країні розуміє, про що йде мова, і що вимагають мітингуючі”.