Влада кидає шалені гроші й адмінресурс, щоб організувати потужний антимайдан

12 Грудня 2013 17:27
www.eposhta.com

www.eposhta.com

Адміністрація президента і уряд Азарова розіслали всім главам обласних і районних адміністрацій усне розпорядження про примусове присутності на заходах на підтримку партії влади і уряду.

Про це повідомив керівник молодіжного крила партії “УДАР” Дмитро Білоцерківець у своєму Facebook.

Згідно з його даними, до вчорашнього дня всі глави районних адміністрацій зобов’язані були провести наради і визначити список з 250 чоловік бюджетників, силовиків і працівників адміністрацій, яким слід взяти відпустку за свій рахунок з п’ятниці по понеділок.

За його підрахунками, це близько 150 000 чоловік.

Білоцерківець каже, що кожному відрядженому до столиці захиснику влади виплачуватимуть по 500 гривень на день плюс забезпечувати харчуванням і проживанням.

Таким чином, витрати складуть не менше 75 мільйонів гривень на день (без врахування харчування, перевезення та проживання), що в сумі складе не менше 200 мільйони за три дні відрядження в Київ на всіх, відзначає він.

За його даними, частина делегацій ночуватиме прямо в поїздах “Укрзалізниці” в місцях відстою вагонів.

В УДАРі закликають людей , що потрапили в списки, відмовлятися від поїздки.

У середу видання “Дзеркало тижня” повідомляло, що керівництво країни поставило перед Міністерством оборони та іншими відомствами завдання забезпечити проведення масштабного провладного мітингу на противагу Євромайдану.

Міноборони отримало завдання забезпечити на вихідні 14-15 грудня харчування (польові кухні, їдальні) і розміщення 200 тисяч цивільних.

Вони мають прибути до Києва для участі в альтернативних масових заходах на підтримку президента Януковича.

Джерело: Українська правда