Абітурієнти не поспішають реєструватися на ЗНО

22 Січня 2014 08:50
pedpresa.com.ua

pedpresa.com.ua

Реєстрація вступників для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триває. За повідомленням Українського центру оцінювання якості освіти, станом на 21 січня 2014 року для участі у ЗНО зареєстровано лише 2 528 абітурієнтів. Найбільш активними є майбутні вступники Донецької, Дніпропетровської та Житомирської областей.

У реєстрації відмовлено 52 особам. Однак в УЦОЯО наголошують, що вони мають можливість усунути причини, які стали підставою для прийняття такого рішення, та до 19 березня надіслати на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти новий комплект реєстраційних документів.

Для абітурієнтів, які зареєструвалися для участі в ЗНО, вже відкрито інформаційні сторінки, що розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

З огляду на низьку активність подання документів особами для участі у тестуванні в УЦОЯО нагадують, що реєстрація на ЗНО завершується 5 березня 2014 року.

Як відомо, кожен абітурієнт має можливість зареєструватись для складання від 1 до 4 тестів за визначеним переліком тестових предметів.

Для реєстрації на ЗНО необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.

Майбутні учасники ЗНО можуть зареєструватись самостійно, сформувавши комплект реєстраційних документів за допомогою спеціальної програми, або звернутися за допомогою до одного з 176 пунктів реєстрації відкритих в усіх регіонах.

Джерело: eveningkiev.com