Держфінінспекція в м. Києві перевірила Київську міську дитячу клінічну лікарню № 2

23 Січня 2014 20:54
lutskcrl.at.ua

lutskcrl.at.ua

Під час ревізії у Київській міській дитячій клінічній лікарні № 2 фахівці Держфінінспекції в м. Києві встановили незаконні видатки, що призвели до втрат на суму 389,61 тис. грн.

Зокрема, посадові особи Лікарні за рахунок коштів установи покрили вартість комунальних та експлуатаційних послуг, спожитих сторонніми юридичними особами на суму 347 тис. грн. А внаслідок завищення ними вартості ремонтно-будівельних робіт установа зайво використала майже 27 тис. грн бюджетних коштів.

Крім того, спеціалісти виявили ряд фінансових порушень при проведенні розрахунків та покритті витрат, списанні медикаментів та веденні обліку матеріальних цінностей.

Держфінінспекція в м. Києві направила керівництву Київської міської дитячої клінічної лікарні № 2 вимогу щодо посилення контролю за використанням бюджетних коштів, усунення і повного відшкодування виявлених порушень та притягнення винних осіб до відповідальності.

Окрім того, за результатами ревізії 3 особи притягнуто до адміністративної відповідальності, а також застосовано фінансові санкції за порушення бюджетного законодавства у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.

Інформацію про виявлені порушення направлено до правоохоронних органів.

Джерело: eveningkiev.com