“Динамо” зіграє з “Металістом”: жеребкування 1/4 фіналу Кубка України

23 Січня 2014 12:55
zakarpattya.net.ua

zakarpattya.net.ua

У чвертьфіналі Кубка України київське “Динамо” зіграє проти харківського “Металіста”. Матч пройде у Харкові. Про це стало відомо сьогодні після жеребкування турніру. Діючий володар трофею донецький “Шахтар” в суперники отримав першолігову чернігівську “Десну”.

1/4 фіналу Кубка України

“Славутич” Черкаси – “Нива” Тернопіль

“Металіст” Харків – “Динамо” Київ

“Десна” Чернігів — “Шахтар” Донецьк

ФК “Тернопіль” Тернопіль – “Чорноморець” Одеса

Базовий день проведення чвертьфіналу Кубка України— середа, 26-го березня. Стадія складається з одного поєдинку. Жеребкування пройшло без почесного гостя.

“Ми отримали найсильнішого суперника з усіх можливих, – відреагував на жереб представник “Десни”. – Мав замовлення, але серед них не було “гірників”. Не кожна команда має можливість зіграти проти такого гранда. Дуже добре, що матч пройде у Чернігові. Це велике свято для нашого міста.”

“Будемо продовжувати їздити по містах України. Ми давно вже не були у Чернігові, – коментує генеральний секретар “Шахтаря” Олександр Черкасов. – Ще не встиг обговорити результати жеребу з клубом. Наше завдання у Кубку без змін. Ми хочемо виграти турнір.”

На жеребкуванні був присутній перший віце-президент Федерації футболу УкраїниАнатолій Попов. Функціонер привітав учасників Кубка України з Новорічними святами.

“Результати матчів у Кубку України не завжди прогнозовані. Можуть бути сюрпризи. Впевнений, що поєдинки чвертьфіналу пройдуть на високому рівні, а команди покажуть швидкий та агресивний футбол, але все буде у рамках правил. Важливо обійтись без травм і конфузів”, – зазначив Попов.

 

Джерело: Газета.ua