Компанія-власник моніторів у київському метро жаліється на рейдерів

26 Січня 2014 16:23
kyiv.ridna.ua

kyiv.ridna.ua

В той час як у Києві відсутня легітимна влада, з 24 грудня у всіх вагонах київського метро монітори перестали транслювати інформацію. Представники компанії «Транс-Медіа», якій належать монітори, побоюються рейдерського захоплення.

На сайті компанії опубліковані коментарі Шорени Кікнадзе, директора «Транс-Медіа», з цього питання. Вона розповіла, що представники влади вже давно здійснювали на їхню компанію тиск і вимагали продати право власності на монітори в метро за низькою ціною.

«Це й не дивно, адже цей проект „Транс-Медіа“ є найбільшим інвестиційним медійним проектом, який був реалізований на території київського метрополітену. З початку 2003 року в нього було проінвестовано понад 5 млн дол. США», — сказала Кікнадзе.

Вона повідомила, що метрополітен за наказом КМДА відключив всі монітори, порушуючи всі договори, і що тиск чинять з метою отримати повний контроль над інформацією, яка розміщується на моніторах, та активами компанії.

Кікнадзе також додала, що «Транс-Медіа «виконує свої зобов’язання перед бюджетом в строк і в повному обсязі.

За її словами, в суді перебуває суперечка з приводу збільшення тарифів у дев’ять разів тільки для їхньої однієї компанії, однак рішень суду про відключення або демонтаж моніторів КМДА не отримувала.

Кікнадзе вважає, що це спроба рейдерського захоплення, щоб отримати вагомий рекламно- інформаційний майданчик.

«Ми весь час відчуваємо тиск через рішення деяких представників влади міста. Таким чином, співробітники КМДА не лише відбирають у нас бізнес і не дають пасажирам дивитися пізнавальні і позитивні сюжети, а й значною мірою обмежують можливості людей, у яких проблеми зі слухом, і ускладнюють їм можливість орієнтуватися на шляху прямування», — сказала Шорена Кікнадзе.

Відзначимо, компанія «Транс-Медіа» — власник мережі рк-моніторів (3514 шт) у вагонах київського метро, де пасажирообіг за добу становить близько 3 млн осіб.

Джерело: epochtimes.com.ua