Комунальники Святошина облаштовують льодові ковзанки

31 Січня 2014 18:42
www.poltava.pl.ua

www.poltava.pl.ua

З самого ранку комунальники Святошина облаштовують льодові ковзанки.

На території КП «РЕО-2» з цією метою обрано зручне місце для проведення зимового сімейного дозвілля – на вулиці Симиренка,12-б, на спортивному майданчику поруч зі школою та двома дитячими садочками, щоб і мешканці району, і його гості могли весело та з користю для здоров’я проводити свій вільний час.

Аби створити повноцінний льодовий майданчик, комунальники декуди за допомогою спецтехніки, а декуди вручну прочистили від снігу майданчики під льодові катки.

На території КП «РЕО-6» роботи тривають вже другий день. Комунальники Залевський В.І. та Фурс О.В. заливають ковзанку на спортивному майданчику поблизу школи №287 на вулиці Ірпінській.

За їх роботою з нетерпінням спостерігають місцеві дітлахи та любителі покататися на ковзанах, адже так кортить з користю та задоволенням провести час у зимові морозні дні на ковзанці.

Зараз температура повітря у Києві сягає мінус 14 градусів, якраз те що треба, щоб наростити лід потрібної товщини.

Працівники КП «РЕО-7» вже залили кілька шарів води на майбутню ковзанку на вулиці Прилужній, 8. Щоб вода краще трималась в рамках призначеного для неї місця аж до замерзання, ще зранку комунальники зробили спеціальний бордюр зі снігу.

Створення ковзанок йде швидкими темпами, тож сподіваємось. Що низька температура повітря сприятиме кращому застиганню льоду і вже до вечора один з катків вже можна буде випробувати.

Джерело: eveningkiev.com