Магазини та офіси на Хрещатику отримали “рекомендацію” терміново закритися

22 Січня 2014 15:06
vkurse.ua

vkurse.ua

Магазини та офіси на Хрещатику отримали негласну рекомендацію закритися до 16.00, передає кореспондент УНН.

Сьогодні співробітники установ і організацій, що знаходяться на вулиці Хрещатику, повідомляють своїх знайомих про те, що вони повинні покинути будівлі до 16.00 середовища, через можливий штурм Євромайдану.

Раніше УНН повідомляв, що “Беркут” на Грушевського пішов у наступ. Нагадаємо, від 19 січня між мітингувальниками та працівниками МВС на вулиці Грушевського у столиці вже третій день тривають масові сутички. Причиною цього стала відмова правоохоронців пропустити мітингувальників до будівлі Верховної Ради. Мітингувальники рушили з Євромайдану під будівлю Верховної Ради з вимогою відмінити так звані “диктаторські закони”, прийняті парламентом 16 січня.

Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року.
Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада 2013 року бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест.

Джерело: unn.com.ua