Мешканцям Голосієва видали понад 22 тисячі “карток киянина”

29 Січня 2014 17:25
ridna.ua

ridna.ua

28 січня 2014 року голова Голосіївської райдержадміністрації Юрій Курінний разом з першим заступником голови Вадимом Іванченко відвідали відділ субсидій Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, з метою моніторингу надання послуг з оформлення документів на отримання «Картки киянина» та процесу її видачі в Голосіївському районі м. Києва.

Керівник відділу Наталія Пилипенко повідомила керівництву райдержадміністрації, що управлінням проводиться збір реєстраційних даних у громадян, видача та облік «Карток киянина» окремим категоріям громадян, які мають право на додаткові пільги та доплати відповідно до рішень Київської міської ради. У 2013 році було зареєстровано 24 508 осіб, з них вже видано громадянам 22 474 картки. За словами Наталії Анатоліївни, утримувачі «Картки киянина» вже оцінили її значні переваги, тому що, окрім встановлених законодавством пільг, мають можливість отримати додаткові знижки у великих торгівельних мережах та при купівлі ліків у мережі муніципальної аптеки КП «Фармація».

В Голосіївському районі столиці діють 4 соціальні аптеки за адресами: вул. Лятошинського, 24, просп. Науки 4, просп. Глушкова, 31-А, вул. Васильківська, 55, в яких утримувачам «Картки киянина» можна придбати всі ліки за спеціальними цінами. Також встановлено договірні відносини з торговими мережами «Billa» та «Novus», що дає можливість користувачам картки отримувати відповідні знижки.

Нагадаємо, що соціальний проект «Картка киянина» впроваджується в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича та на виконання п. 2 рішення Київської міської ради від 17.04.2013 р. № 104/9161 «Про запровадження в місті Києві багатофункціональної електронної пластикової картки «Картка киянина».

Джерело: eveningkiev.com