На столичних автошляхах наразі працює 94 солерозкидувачі

21 Січня 2014 17:46
kmr.gov.ua

kmr.gov.ua

Станом на 15:00 працівники КК «Київавтодору» в усіх районах столиці проводять обробку вулично-шляхової мережі посипальними матеріалами. Наразі для профілактики доріг від ожеледиці використовується 94 солерозкидувачі та інша спецтехніка. Роботи із зимового утримання виконують 55 бригад – це 416 працівників комунальної корпорації.

У другу зміну на київські дороги готова виїхати 271 одиниця техніки, у тому числі 236 одиниць техніки, призначеної для зимового утримання. Зокрема, працюватимуть 78 снігоочисних автомобілів, 96 солерозкидувачів, 15 солепісконавантажувачів, 44 трактори зі снігоочисним обладнанням для прибирання тротуарів, а також інша допоміжна техніка. До робіт залучатимуться 24 бригади автодорівців.

Зазначимо, що фахівці КК «Київавтодор» на в’їздах до Києва стежать за рухом великовантажного автотранспорту, який прямує через столицю, і у разі сильних снігопадів та ускладнення трафіку в’їзд великогабаритного транспорту до міста буде заборонено

Нагадаємо, що підприємствами корпорації загалом для прибирання вулиць міста підготовлено 297 одиниць снігоприбиральної техніки. Крім того, підготовлено 42 одиниці допоміжної техніки та укладено 51 угоду зі сторонніми організаціями на виділення, у разі потреби, снігоприбиральної та допоміжної техніки у кількості 204 одиниці.

Станом на сьогодні запаси посипальних матеріалів на підприємствах корпорації становлять 13 411 тонн технічної солі, 1 093 тонни фрикційних матеріалів, 8 480 тонн піску. Виготовлено 10 224 тонни піщано-соляної суміші.

Додамо, керівництвом корпорації дано вказівку начальникам КП ШЕУ районів у період погіршення погодних умов забезпечувати цілодобове чергування відповідальних працівників з числа керівного складу.

Джерело: eveningkiev.com