Ніч на столичному Майдані минула спокійно

16 Січня 2014 08:57
tsn.ua

tsn.ua

У Києві на Євромайдані у черговий раз чекали штурму, проте його не було. Близько опівночі активісти заступили на нічне чергування: обійшли периметр і намети. На Майдані тоді зібралося близько 10 тис. мобілізованих та готових до дій людей. Вночі людей поменшало. Під ранок напруга спала, але самооборона не розслаблялася і працювала справно, написав у Facebook народний депутат Андрій Пишний, повідомляє УНІАН.

Вночі народні депутати спілкувалися з людьми та рубали дрова. Тим часом, активісти грали у шахи та настільний теніс просто на вулиці.

Нагадаємо, вчора, 15 січня, Окружний адміністративний суд Києва за позовом Київської міської державної адміністрації заборонив проведення акцій протесту в центрі Києва до 8 березня 2014 року. Зокрема, заборона стосується зібрань на Європейській і Михайлівській площах, у парку Шевченка, на Майдані Незалежності та усіх прилеглих до них вулицях. Це судове рішення викликало в представників опозиції та активістів острах, що під його приводом буде проведено штурм Майдану. На Майдані було оголошено мобілізацію