Руслана: з вказівки «на коліна» нічого не вийде

17 Січня 2014 10:37
eramedia.com.ua

eramedia.com.ua

Активістка Євромайдану, відома співачка Руслана Лижичко назвала «справжнім цирком» події, що відбулися в українському парламенті 16 січня.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, повідомляє радіо  “Свобода”.

«З вказівки народу «На калєні» нічого не вийде. Це –антиукраїнські дії. Влада рятує сама себе, а не країну. Але суспільна думка і в самій Україні, і по всьому світу має дуже сильний резонанс та обурення проти цих законів. І ви, технологи, знову промахнулися, тому що є закони Правди і Справедливості, до яких вам не дістати», – вважає Руслана.

У четвер в Україні більшість у Верховній Раді ухвалила низку законів без обговорення й без участі депутатів від опозиції, голосами членів фракцій Партії регіонів, КПУ, а також декого з позафракційних. За частину цих законів голосували відразу за основу і в цілому, і без електронної системи – підняттям рук. На думку опозиції, українських і міжнародних правозахисників і низки закордонних політиків, частина цих змін має на меті обмежити права людини, зокрема, право на свободу висловлення поглядів і на свободу зібрань.