Сьогодні відбудеться презентація рамкової програми ЄС “Горизонт 2020”

16 Січня 2014 11:08
habrahabr.ru

habrahabr.ru

У четвер, 16 січня, у Державному агентстві з питань науки, інновацій та інформатизації України відбудеться презентація рамкової програми Європейського Союзу “Горизонт 2020”. Програма орієнтована на підтримку дослідницької та інноваційної діяльності в усіх сферах суспільного життя – від фундаментальних наук до впровадження інновацій у реальний сектор економіки.

Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Українські науковці, освітяни і промисловці матимуть можливість ознайомитися зі структурою програми ЄС “Горизонт 2020Г та умовами участі українських установ в міжнародних проектах, що реалізуються в її рамках.

У конференції візьмуть участь керівництво Держінформнауки і майже 160 представників науково-дослідних та освітніх установ України.

Від Європейського Союзу захід відвідають офіцер з міжнародного співробітництва Директорату з досліджень та інновацій Європейської Комісії Т`єррі Девар, менеджер міжнародних проектів Центру соціальних інновацій Горазд Вайз (Австрія); менеджер міжнародних проектів, Регіонального центру інформації і наукового розвитку Угорщини Віраг Цар, менеджер міжнародних проектів Крістоф Троянівський (Польща) та ін.

Джерело: ukrinform.ua