Столичні комунальні служби продовжують прибирати сніг

23 Січня 2014 15:00
electric.org.ua

electric.org.ua

За інформацією, що надійшла до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища протягом останньої доби, КП ШЕУ районів, працівники управлінь житлового господарства та зеленбудівці прибрали 1595,9 км доріг та міжквартальних проїздів, понад 790 га прибудинкових територій, 100,2 га доріжок у парках, скверах і бульварах. Усього було залучено на виконання цих робіт понад 6 940 осіб та 722 одиниці різноманітної техніки. Для посипання доріг 22 січня використано 883,6 тон піщано-соляної суміші, вивезено 195 тонн снігу.

Особлива увага приділяється прибиранню території біля зупинок міського громадського транспорту, входів та виходів станцій метрополітену, державних структур та закладів соціального і побутового обслуговування населення.

22 січня інспекторами профільного департаменту, КП «Київблагоустрій» спільно з інспекторами районних відділів контролю за благоустроєм на порушників благоустрою, які неналежно прибирали балансові та прилеглі території від снігу, внесено 561 попереджувальний припис та складено 51 адміністративний протокол згідно. Левову долю порушень Правил благоустрою Києва складають власники тимчасових споруд та комерційних підприємств, установ і організацій.

Джерело: eveningkiev.com